Over mij

Flexibel, actief en leerling gericht

Ik ben Irene, ik studeer landschaps- & milieumanagement in Delft en ik ben al enkele jaren bijles docent. 

In 2015 heb ik mijn havo diploma behaald met de 2 gecombineerde profielen Natuur & Techniek en Natuur & Gezondheid. Toen ik in 2016 begon met mijn huidige studie, heb ik besloten bijles te gaan geven. Dit ben ik gaan doen omdat ik erg enthousiast ben over de exacte vakken die ik heb gehad op de middelbare school en ik het leuk vind om mijn kennis aan anderen over te dragen.

Ik ben een enthousiast bijlesdocent en heb veel ervaring. Mijn lessen en trainingen pas ik aan bij het niveau en de leerstijl van de pupil. Ik kijk naar wat de leerling nodig heeft voor ondersteuning . Als er sprake is van een “leerhandicap” (ADHD, dyslexie, dyscalculie, ect) dan hoor ik dat graag vooraf, zodat ik daar rekening mee kan houden.

Ik ben een flexibel bijlesdocent en ik zorg voor een relaxte sfeer. Als een bijles een keer niet nodig is of niet door kan gaan, is dat geen enkel probleem. Ik kijk niet op het klokje; wanneer het een keer nodig is kan een les altijd wat langer duren en deze tijd wordt niet in rekening gebracht. Mijn leerlingen kunnen mij altijd whats-appen met kleine (huiswerk) vragen. 

Als u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen.